Autoverzekering
Bij een autoverzekering kunt u kiezen uit drie dekkingen:
– WA: dekking tegen schade aan derden (verplicht)
– WA beperkt casco: dekking tegen schade aan derden, schade aan eigen voortuig door brand, diefstal, storm en ruitbreuk.
– WA casco (all-risk): schade aan derden, schade aan eigen voertuig ook door eigen schuld.

De autoverzekering kunt u aanvullen met een ongevallenverzekering voor inzittenden, een schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandverzekering. De rechtsbijstandverzekering is erg belangrijk, vooral bij schades waarbij problemen optreden en schades die zijn ontstaan in het buitenland.

Ongevallenverzekering
Als u of uw gezinsleden door een ongeval blijvend invalide raken of overlijden, brengt dit grote financiele gevolgen met zich mee. Met een ongevallenverzekering kunt u uzelf tegen deze kosten verzekeren.,/p>

Aansprakelijkheidsverzekering
Een ongelukje is snel gemaakt. Om u tegen de financiele gevolgen te beschermen kunt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Deze verzekering dekt de financiele gevolgen van de schade waarvoor u of uw gezinslid door een derde aansprakelijk gesteld wordt. Hierbij kunt u denken aan uw zoontje die tijdens het buitenspelen een bal door het raam van de buurman schopt.

Opstalverzekering / Woonhuisverzekering
Voor woningbezitters is een opstalverzekering verplicht. Hiermee verzekert u zich tegen de financiele gevolgen van schade aan de woning als gevolg van brand, storm of blikseminslag. Bij een opstalverzekering is glasschade standaard meeverzekerd.

Inboedelverzekering
Door brand, storm, water of diefstal kunt u veel schade krijgen aan bezittingen in en om de woning. Met een inboedelverzekering kunt u uzelf hiertegen verzekeren.

Reisverzekering
Wanneer u op reis gaat is het aan te raden om een reisverzekering af te sluiten. U verzekert zich tegen verlies of diefstal van uw spullen, maar ook tegen ongevallen, medische kosten of andere buitengewone kosten. Aansluitend is het mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten. In een vreemd land hoopt u uiteraard dat u niets overkomt. Maar vaak heeft u wel het een en ander aan waardevolle spullen bij zich. Foto- of filmcamera’s, kleding, sieraden, uw paspoort. Zaken die u onderweg kunt verliezen of die gestolen kunnen worden. Met een goede verzekering zijn uw problemen opgelost nog voor u thuis bent.