Overlijdensrisicoverzekering
Als u of uw partner komt te overlijden ontstaat er vaak een forse daling van het inkomen. Om u hiertegen te verzekeren bestaat de overlijdensrisicoverzekering. Indien de verzekerde voor een bepaalde datum overlijdt (deze datum wordt vooraf overeengekomen) keert de verzekering een vooraf afgesproken bedrag uit.

Uitvaartverzekering
Het regelen van uw uitvaart is geen leuk, maar wel een belangrijk onderwerp voor uzelf maar ook voor uw nabestaanden. Het is namelijk vervelend als uw nabestaanden straks onnodig met hoge kosten geconfronteerd worden. Voor iedereen is er een passende uitvaartverzekering. Zo kunt u kiezen voor een kostenverzekering waarbij uw nabestaanden een geldbedrag ontvangen om uw uitvaart zelf te regelen of kiest u juist voor een naturaverzekering waarbij de gehele uitvaart voor uw nabestaanden geregeld wordt en er geen geld uitgekeerd wordt.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid kan grote gevolgen hebben voor uw inkomen. Deze inkomstenterugval kunt u beperken met de arbeidsongeschiktheidsverzekering.