Onafhankelijk
Met onze gediplomeerde en ervaren adviseurs, bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed advies. De adviezen van Actief Hypotheken zijn onafhankelijk. Wij doen zaken met vrijwel alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Onze speerpunten zijn service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deskundig advies
Het kopen van een huis is vaak de grootste financiele beslissing in uw leven. Laat u daarom goed informeren door een deskundig en gediplomeerd hypotheekadviseur voordat u een hypotheek afsluit. Uw hypotheek moet passen bij uw persoonlijke situatie. Laat uw financiele situatie objectief beoordelen door onze adviseur. Ook uw verzekeringen kunnen we onder de loep nemen en waar nodig updaten.

Transparant
Wij zijn een jong, dynamisch en modern bedrijf met een persoonlijk benadering die u informeert over de nieuwste ontwikkelingen in de financiele sector. Tijdens een gesprek met onze adviseur wordt alles voor u inzichtelijk gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. U krijgt van ons duidelijke rapporten met daarin alle afspraken, risico s, kosten en lasten van de hypotheek / verzekering.

Wanneer kunt u Actief Hypotheken raadplegen?
Het kopen van een woning, veranderen van baan, gezinsuitbreiding, een scheiding, deze veranderingen in uw leven hebben gevolgen voor uw financiele toekomst. Als er veel verandert in uw leefsituatie is de kans groot dat uw hypotheek / verzekering ook aan een update toe is.

Onze speerpunten zijn:
– Onafhankelijk zijn van de partijen waarmee wij voor u bemiddelen.
– Deskundigheid door objectieve analyse van gecertificeerde medewerkers.
– Transparantie; duidelijkheid geven door -naast persoonlijke gesprekken- de communicatie ook veel schriftelijk in duidelijke heldere taal te laten verlopen. Denk aan alle gemaakte afspraken, samenvattingen van gesprekken, wat wij voor u doen, wat u van ons kunt verwachten en wat u daarvoor betaalt.
– Nazorg leveren, ook na het afsluiten van het financieel product zullen wij contact met u onderhouden om uw vragen te beantwoorden en te adviseren.